Ползите от застраховка „Пътна помощ“

Ползите от застраховка „Пътна помощ“

Да бъдеш покрит, докато шофираш по пътя, е едно от най-успокояващите чувства, които човек може да изпита като собственик на кола или камион. Има няколко ситуации, които могат да възникнат или да се случат на пътя, които могат да накарат човек да остане блокиран или в опасност; особено ако нямат покритие за пътна помощ. Този вид застраховка е от решаващо значение за шофьори от всички възрасти. Има няколко предимства от застраховката за пътна помощ и тук ще откриете най-важните причини, поради които трябва да бъдете застраховани и покрити за злополука, както и за пътна помощ.

Доставка на гориво

Нека си представим, че човек шофира по пътя на път за работа; и изведнъж превозното им средство започва да пръска, забавя скоростта и спира. Забравиха да следят нивата на горивото си и останаха без гориво, докато караха по пътя! За всеки, който е бил в ситуацията, със сигурност можете да съчувствате на стреса и борбата, които идват заедно с пускането на газ. Когато е час пик или дори 7 часа сутринта, може да е трудно да намерите приятел или любим човек, който да ви донесе бензин, за да можете да се върнете на пътя и да стигнете навреме на работа. Това е една от ключовите причини, поради които застраховката за пътна помощ е полезна и ценна за всички шофьори. Само с едно телефонно обаждане и техникът за спешна пътна помощ ще бъде изпратен до вашето местоположение в рамките на минути. Те са приятелски настроени, ефективни и идват с достатъчно гориво, за да ви откарат до бензиностанция и може би дори да работите навреме.

Ползите от застраховка „Пътна помощ“, доставка на гориво, подмяна на гуми, теглене при авария и инцидент
Ползите от застраховка „Пътна помощ“ 3

Гуми

Всеки, който някога е имал спукана гума, със сигурност може да разбере колко неприятна може да бъде ситуацията. Самата смяна на апартамент, особено на по-голям автомобил, може да бъде изключително сложна. Борбата с тази ситуация се засилва при лоши метеорологични условия или трафик в час пик. Освен спуканите гуми, има няколко други начина, по които гумите могат да се повредят или да изискват сервиз във внезапен случай. Например други компоненти на гумата като оси, лагери, гайки, болтове, спици и други могат да влияят върху способността на автомобила да се движи безопасно по пътя. Услугите за пътна помощ предоставят помощ при всякакви обстоятелства и повече. Никога повече не трябва да се притеснявате за смяна на гума на вашата собствена, ако имате застраховка за пътна помощ.

Автомобилни акумулатори

Лесно е да забравите да изключите радиото или да оставите фаровете си включени цяла нощ в гаража; това обаче води до загуба на мощност на батерията на вашия автомобил. На следващия ден, когато шофирате по пътя, батерията на колата ви в крайна сметка ще умре напълно. Когато това се случи, трябва да стартирате или смените батерията. За всеки, който има застраховка за пътна помощ, това е лесно. Едно телефонно обаждане ще изпрати техник от крайпътния сервиз, който ще ви помогне при всеки проблем с батерията.

Застраховката за пътна помощ очевидно е полезна по различни причини. В допълнение към изтощените акумулатори, спуканите гуми и липсата на бензин, тези компании предоставят дълъг списък от допълнителни услуги, които помагат на шофьори, блокирани или нуждаещи се от помощ на пътя. Ако застраховката за пътна помощ не е достъпно решение за вас като шофьор, няма място за притеснение. За хората без такова застрахователно покритие има компании за пътна помощ, на които можете да се обадите по всяко време. Всъщност много от тези компании предлагат и 24-часови спешни услуги.

Тегленето на roadhelp112.com

roadhelp112.com предлага услуги за пътна помощ на достъпна цена повече от 10 години. Предлагаме 24-часови услуги за спешна пътна помощ. Също така предлагаме купони, отстъпки и няколко други полезни услуги. Свържете се с roadhelp112.com днес за повече информация относно услугите ни за пътна помощ.

Rate this post
4 replies
 1. Андрея says:

  Много полезно е да имате застраховка „Пътна помощ“, особено ако често пътувате с автомобил. Никога не знаете кога ще имате нужда от помощ на пътя, а тази застраховка ви осигурява спокойствие и сигурност.

 2. Синобелка says:

  Съгласна съм с вас, Андрея. Застраховката „Пътна помощ“ е наистина полезна, особено за хора като мен, които пътуват често. Никога не знаеш какво може да се случи на пътя, затова тази застраховка е от съществено значение за мира на духа и безопасността ни.

 3. Арсения says:

  Много важна застраховка, която може да спести много главоболия по време на пътувания!

 4. Митрьо says:

  Застраховката „Пътна помощ“ предлага голяма сигурност и спокойствие при пътуване. Тя включва помощ при авария, възстановяване на автомобила, безплатна доставка на гориво, крили и много други услуги. Спестете си главоболия и осигурете си застраховка още днес!

Comments are closed.